Extra Talent Logistiek op Wereldhavendagen Rotterdam

De consultants van Extra Talent Logistiek trotseerden het afgelopen weekend de storm en de regen tijdens de 38ste editie van de Wereldhavendagen. Deze editie draaide om innovatie, techniek en toekomst; termen die uitstekend passen bij Extra Talent Logistiek. Extra Talent is de specialist in het bemiddelen van mensen met extra talent en organisaties die op zoek zijn naar talentvolle werknemers.

Bezoekers bij Extra Talent Logistiek

De consultants van Extra Talent Logistiek stonden volledig voorbereid klaar om geïnteresseerde bezoekers te informeren over het bedrijfsprofiel van Extra Talent. Voor De Ballentent en naast het enorme schip van Van Oord stond de tent van Extra Talent Logistiek, waar bezoekers onder andere vacatures konden bekijken en hun contactgegevens konden achterlaten.

Investeren in de toekomst

Bewapend met folders en vlaggetjes waren de consultants van Extra Talent Logistiek een uitnodigend aanspreekpunt. Zelfs de kleinste bezoekers van de Wereldhavendagen kregen een vlaggetje van Extra Talent mee. Investeren in de toekomst, noemen we dat.

Extra Talent Logistiek en de Rotterdamse haven

De Wereldhavendagen is een interessant evenement voor Extra Talent Logistiek. De consultants spelen een belangrijke rol in het succesvol maken van de match tussen de kandidaat van Extra Talent en de zoekende organisatie. Voor de Rotterdamse haven met haar uitdagende werkgevers en zoekende werknemers die hun oog op de haven hebben gezet, wil Extra Talent Logistiek zich graag sterk maken.

Vind jij samen met ons voor het einde van het jaar een (nieuwe) baan? Dan verdien jij bij ons €250,-!

 

9 september 2015, Anne van Winkelhof