Blog Extra Talent

 • "I want it that way"

  Een week geleden zat ik al klaar achter mijn laptop om deze column te schrijven. Er kwam alleen niks op papier. Ik had meerdere regels geschreven en had deze ook meerdere keren verwijderd. Kansloze actie.

 • Op wie zou jij je geld zetten?

  We naderen langzaam het einde van een succesvolle sportzomer. Tom Dumoulin won de Giro d’Italia, de Nederlandse vrouwen veroverde in eigen land de titel op het EK en ook Dafne Schippers stond deze zomer weer op het erepodium tijdens het WK in Londen. En zo zijn er nog wel een aantal successen op te noemen.

 • Wat is jouw online imago?

  Samenwerking met Kees Kortmulder.
  Social media is niet meer weg te denken en ook bij het zoeken naar een baan spelen de verschillende platformeneen grote rol. Als serieus arbeidsbemiddelingsbureau

 • Kandidatenmarkt? “Ik begrijp er niks van”

  De laatste maanden is er iets raars aan de hand. Ik weet alleen nog niet of het een tijdelijke verandering is of dat het iets blijvends is. Wat ik wel weet is dat veel mensen in mijn omgeving er over

 • Secretaressedag 2017

  Ter ere van Secretaressedag hebben we onze secretaresses extra aandacht gegeven door ze te verrassen met een bos bloemen! We hebben zelf koerier gespeeld en bloemen gebracht bij kantoren in Rotterdam.

 • Wereldhavendagen 2016

  Ook dit jaar vindt het grote event de Wereldhavendagen plaats in Rotterdam op 2,3 en 4 september. Dit jaar is het thema: ‘’The Smartest Port‘’.

 • 5 stappen voor oudere werklozen; verbeter je positie op de arbeidsmarkt!

  Helaas komen we deze verhalen nog veel te vaak tegen: vijftigplussers die geen baan meer kunnen vinden na hun ontslag. Hoewel deze groep vaak een schat aan ervaring met zich meebrengt, is zelfs een

 • 10 tips voor afwisselend lunchen op kantoor

  Ben je het zat om telkens een zakje met boterhammen mee te nemen naar je werk? Of vind je het al gauw te veel gedoe om de avond ervoor thuis een uitgebreide lunch te maken? Of wil je minder geld uitgeven aan een lunch die je buiten de deur koopt? We hebben een tiental tips voor je op een rij gezet. Makkelijk, lekker, goedkoop, sociaal en ook nog (grotendeels) gezond!

 • Zorg ervoor dat jij gekozen wordt!

  Tijdens je sollicitatieprocedure is het belangrijk om positief op te vallen. Daarom moet je een goede indruk weten achter te laten. En hierbij geldt: elke mogelijkheid is een kans!