De Extra Talent Groep

De Extra Talent Groep bemiddelt tussen mensen met extra talent en bedrijven en organisaties die daar naar op zoek zijn. Dat doen we in heel Nederland, op een toenemend aantal terreinen. Het hoofdkantoor van Extra Talent is gevestigd in Rotterdam. Daarnaast heeft Extra Talent vestigingen in Amsterdam en Eindhoven.

Succes verzekerd
Extra Talent richt alle energie en aandacht op een select aantal vakgebieden. Onze kracht ligt in de snelheid van werken en de kwaliteit van onze gespecialiseerde consultants. Zij maken het hun werk om alle kandidaten en werkgevers door en door te kennen om zo de ideale match te kunnen maken. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de harde criteria, maar ook de eigenschappen van de kandidaat en de bedrijfscultuur van de werkgevers spelen hierbij een rol.

Trots!
Sinds onze start in 1998 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een daadkrachtige speler op de arbeidsmarkt. Het succes van onze werkwijze blijkt uit het feit dat 95% van onze kandidaten uiteindelijk een langdurig dienstverband aangaat. Hier zijn wij trots op.

Daadkracht!
De reden waarom steeds meer kandidaten en bedrijven vertouwen op Extra Talent als het gaat om het juiste talent op de juiste plek.

Afspraak = afspraak!
Om al onze doelen te bereiken maken wij gebruik van concrete afspraken en verwachten ook van onze kandidaten en werkgevers dat zij deze nakomen.