Word succesvol door werktevredenheid

Financieel talent en bedrijven brengen wij perfect samen

Wij maken de perfecte match door te kijken naar de vaardigheden en persoonlijkheid van een talent en de eisen en cultuur van een bedrijf. Is er een match? Dan stopt de samenwerking niet. Ons team heeft de financiële kennis in huis die wij graag delen. Zo blijft iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de financiële markt. Wij adviseren, bieden oplossingen, coachen en begeleiden. En zo zorgen wij voor werktevredenheid bij het talent en een succesvol bedrijf die klaar zijn voor de toekomst.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Jij staat open voor een nieuwe uitdaging op financieel gebied. Jij bent op zoek naar een functie die perfect past bij jouw kennis, ervaring en ambities. Wij matchen jou met het bedrijf dat perfect bij je past en kijken verder dan alleen de functie. De bedrijfscultuur moet namelijk helemaal aansluiten bij jouw wensen. Wij coachen jou naar persoonlijke groei en begeleiden jou door het gehele proces, zodat jij klaar bent voor de toekomst.

Ontdek hoe wij je helpen
Financieel Home Afb 1
Financieel Home Afb 2

Op zoek naar een nieuwe collega?

Extra Talent brengt financieel talent en bedrijven samen. Wij garanderen zo snel mogelijk de perfecte kandidaat die naadloos aansluit op uw bedrijf. Met onze kennis en expertise helpen wij bedrijven om een duurzaam, weerbaar en beter bedrijf te zijn om zich voor te bereiden op de toekomst op financieel gebied. En zo maken wij uw bedrijf samen succesvol.

Ontdek hoe wij dit voor u waarmaken

Zoek jij een interim financiële opdracht?
Wij beschikken over een breed netwerk van opdrachtgevers. Of je nu op zoek bent naar een kortlopend project of een langdurige opdracht, wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de perfecte match.

Zoek je een financiële interimmer voor je bedrijf?
Wij begrijpen de waarde van een interimmer die direct inzetbaar is en resultaatgericht te werk gaat. Met ons netwerk van financiële professionals kunnen we helpen bij invulling van een tijdelijk project of een langdurige opdracht.

Vraag hier een gesprek aan

Automatisering maakt Controllers steeds relevanter

Het beroep ‘Controller’ wordt steeds relevanter in de markt. Dat komt naar vor…
calendar_today 20-11-2020

Ben jij Controller maar twijfel je over een nieuwe baan? “Ga altijd het gesprek aan.”

Moet ik nu wel de overstap maken naar een andere baan? Dat is een vraag die Ja…
calendar_today 15-01-2021

Controllers maken minder snel overstap: “Wij begeleiden deze Controllers naar een nieuwe baan.”

De vraag van organisaties naar Controllers is nu groter dan vorig jaar. Toch m…
calendar_today 09-04-2021