Terug naar vorige pagina
Print deze kandidaat

Jose (Customer Service Representative) - 29 jaar

  • Op ons komt Jose over als een ontzettend slimme dame die een grote passie heeft voor de logistiek. Zij heeft een hands-on mentaliteit en ize neemt graag de verantwoordelijkheid op zich. Jose is stressbestendig en accuraat, hierdoor werkt zij goed onder grote druk en zij heeft dan ook een zo'n klein mogelijke foutmarge. Verder is Jose leergierig en pakt zij snel dingen op. Dat maakt het makkelijk om haar in te werken voor haar nieuwe functie.

  • Jose brengt meer dan zeven jaar logistieke ervaring met zich mee. Ze heeft een afgeronde hbo-opleiding, hierdoor functioneert zij op hbo-niveau. Haar werkervaring heeft zij opgebouwd binnen een handelsmaatschappij en een logistiek dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd vervoer. Jose heeft ervaring opgedaan als 'Logistiek Commercieel Medewerker' en als 'Customer Service Representative'. In deze functies heeft zij zich beziggehouden met zeevracht en wegtransport. Het organiseren en coördineren van ex- en importzendingen stond centraal in de eerste genoemde functie. Bij de andere functie waren haar werkzaamheden vooral gericht op de contacten onderhouden met klanten, agenten wereldwijd en vervoerders. 

  • Jose is samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat haar huidige functie niet aan haar verwachtingen heeft voldaan. Zij is op zoek naar een baan waarin zij zich kan gaan richten op het coördineren van transporten. Jose ambieert een functie waarin zij naast haar verantwoordelijkheden de kans krijgt om de logistieke processen van de organisatie te optimaliseren.

    • HBO
    • Noord-Holland
  • 2154401