werkgevers banner

Samen naar een nieuw dienstverband

Extra Talent Office ziet elke opdracht als een samenwerkingsverband. Met u én met de kandidaat. Wie samenwerkt, is goed op de hoogte van de wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden. Daarin willen we ons dan ook als eerste verdiepen. Onze consultant stelt zich persoonlijk op de hoogte:

  • Wat zijn de functie-eisen en het functieprofiel?
  • Wat verwacht u van de kandidaten?
  • Wat zijn de kenmerken van uw bedrijfscultuur?
  • Wat heeft u de kandidaat te bieden?

De geschikte kandidaat

Vervolgens doen wij alles wat nodig is om aan geschikte kandidaten te komen. De eerste bron is uiteraard onze uitgebreide database. Wij hebben vrijwel de complete markt in kaart gebracht en contact met nagenoeg alle Office Talenten die momenteel in deze branche werkzaam zijn of willen zijn. Alleen de beste kandidaten belanden na een uitgebreide selectie in onze database.

De consultant als professionele coach

Onze consultants bemiddelen alleen voor uw specialisme en kennen alle kandidaten door en door. Het zijn feitelijk professionele coaches die mensen begeleiden naar een nieuwe baan. Omdat ze ook uw organisatie perfect kennen, weten ze wie waar op zijn plaats zal zijn. Als een kandidaat aan de slag gaat, zullen ze die waar nodig begeleiden en voorlichten over de organisatie. Die hele periode tot ze in dienst komen, houden ze contact met u en de kandidaat.

De uitdaging van detacheren

Extra Talent Office biedt kandidaten het eerste half jaar een deta-vast contract aan waarbij het traditionele detacheren gecombineerd wordt met werving en selectie. Hierbij sluit u een detacherings-overeenkomst af waarbij de medewerker al van begin af aan dezelfde arbeidsvoorwaarden kent als bij een directe dienstverbandbetrekking. Deze periode kan worden beschouwd als een verlengde proeftijd, waarin u geen bijkomende kosten heeft bij ziekte of voor loonadministratie. Verder is in de detacheringsovereenkomst vastgelegd dat de medewerker na de periode van detachering kosteloos door u kan worden overgenomen.

Continuiteit

Extra Talent streeft naar goede zakelijke relaties voor de lange termijn en biedt ook na de plaatsing van een kandidaat optimale service. Een voorbeeld hiervan is de maandelijkse evaluatie die door onze consultant bij u op kantoor wordt verzorgd. Eventuele knelpunten kunnen zo op tijd worden geconstateerd en opgelost.