Vacatures zoeken

Waarom jij voor ons zou kiezen

Word je moe van de hoeveelheid reacties die een bedrijf binnenkrijgt? Zie je door de bomen het bos niet meer bij het doorzoeken van alle vacaturesites? Laat het allemaal aan ons over en wij zoeken voor jou de ideale vaste baan!

Onze specialisten weten precies wat er gaande is in de sociale branche. Na een uitgebreid intakegesprek kunnen ze niet alleen jouw cv dromen en weten ze ook alles van je persoonlijkheid en wensen. Met kennis van de markt, de opdrachtgever en jou als kandidaat kunnen onze specialisten een succesvolle match tot stand brengen. Hierbij staan jouw persoonlijkheid, competenties en zicht op ontwikkeling altijd voorop!

Kortom: wat biedt Extra Talent jou?

Ervaringen van kandidaten

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten die Extra Talent jou kan bieden? Lees dan de ervaringen van kandidaten van Extra Talent Sociaal die succesvol op de juiste plek zijn geplaatst. Wie weet schrijf jij straks ook een review!

Aanmelden als kandidaat

Als jij denkt een Sociaal Talent te zijn die past bij het gewenste profiel, schrijf je dan nu in! Onze consultants nemen zo snel mogelijk contact met je op.