werkgevers banner

Met Extra Talent Sociaal de juiste ondersteuner voor uw Sociale Domein

Extra Talent Sociale Ondersteuning zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen. Dit doen we door een aanbod op maat, dat aansluit op de realiteit van de dag en de ambities van de toekomst. Wij zorgen ervoor dat het ondersteunende werk wordt gedaan en dat het goed wordt gedaan.

Zoekt u een ervaren en gedreven Medewerker Uitkeringsadministratie, een ondersteunende Medewerker Bezwaar en Beroep of voor het secretariaat gespecialiseerde ondersteuning? Dien uw vacature bij ons in. Uw aanvraag krijgt prioriteit met snelle reactie en uiteindelijke de beste kandidaat!

Onze kandidaten zijn op basis van detachering en ook op basis van uitzenden inzetbaar. Wij zijn NBBU aangesloten en hierdoor bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden voor de medewerker en de maximale flexibiliteit voor u. 

Onze kandidaten

Extra Talent stempelVoordat wij onze kandidaat het stempel 'Extra Talent' geven, hebben wij een uitgebreide intake gehad. In onze gesprekken achterhalen wij het verhaal achter het CV en toetsen we het niveau van een kandidaat. Wanneer u dat wenst, is het mogelijk om met testen bepaalde vaardigheden te toetsen. Daarnaast controleren we altijd een aantal referenties die kandidaten aan ons geven. Op deze manier doen we er alles aan om het talent op de juiste plek te krijgen.