Vacatures zoeken

Waarom kiezen voor Extra Talent Supply Chain?

Extra Talent Supply Chain is als een op zichzelf staand label ontstaan vanuit de toenemende klantbehoefte binnen het bestaande en succesvolle label Logistiek. Omdat we een bewezen trackrecord hebben aan de logistieke kant (logistiek dienstverleners en transporteurs) ontstond ook aan de verladerskant steeds vaker de vraag of we iets voor hen konden betekenen bij het invullen van de (lastige) vacatures.

Inmiddels is Extra Talent Supply Chain voor een flink aantal opdrachtgevers actief in diverse branches, denk bijvoorbeeld aan de grondstoffenindustrie, de levensmiddelenindustrie en binnen de hightech sector. Extra Talent Supply Chain heeft doorlopend actuele vacatures bij deze opdrachtgevers in portefeuille, waarbij je kunt denken aan functies als: supply chain manager, supply chain-, productie- of demand planner.

Naast ervaren Supply Chain Professionals kun je ook als HBO/WO starter van bijvoorbeeld de opleidingen Technische Vervoerskunde, Technische Bedrijfskunde of WO Supply Chain Management, bij ons terecht voor de leukste starterfuncties!

Recente vacatures