Over Extra Talent Supply Chain

Extra Talent Logistiek is al sinds jaar en dag een begrip in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Breda en Eindhoven. Vanuit deze expertise zagen we een steeds grotere behoefte ontstaan aan Supply Chain Professionals. Vanaf 1 juli 2015 geven we dan ook met trots gehoor aan deze behoefte met de lancering van Extra Talent Supply Chain.

Extra Talent Logistiek houdt zich met name bezig met vacatures en kandidaten vanaf MBO+ niveau, binnen de transport-, op- en overslag en logistieke dienstverlening. Extra Talent Supply Chain is de specialist op het gebied van HBO/WO functies en kandidaten met name binnen de productielogistiek.

Zoals voor al onze labels geldt, kunnen zowel opdrachtgevers en kandidaten ook bij Extra Talent Supply Chain rekenen op onze gespecialiseerde consultants. Zij zijn bekend met het werkveld en daardoor snel in staat zijn te schakelen.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Breda en Eindhoven bedienen we een grote regio en zijn we nu ook aan de kant van de verlader een samenwerkingspartner met Extra Talent!