Opleiden en ontwikkelen

In een samenleving die constant in beweging is, moet je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt.

Ook binnen de woningcorporatiebranche zijn er continu ontwikkelingen gaande. Er is veel publieke aandacht voor de woningcorporatiebranche wat versterkt wordt door de media en de politiek. Zowel in roerige als in rustige tijden willen wij onze medewerkers inzicht, kennis en vaardigheden bijbrengen door middel van opleidingen.

Deze opleidingen worden onderverdeeld in twee categorieën.

  • Vakinhoudelijke trainingen
  • Persoonlijke ontwikkelingscursussen

Op het moment dat jij als werknemer in dienst treed bij Extra Talent wordt er gekeken naar activiteiten in het verleden met betrekking tot opleiding en loopbaan maar ook naar persoonlijke competenties en vaardigheden.Door middel van testen en gesprekken bekijken we waar jij goed in bent en waar jij nog in kan groeien. Op basis van deze kenmerken ontwikkelen wij een groeitraject voor jou.

Elk kwartaal organiseert Extra Talent Woningcorporaties voor haar personeel een bijeenkomst waarin wij, naar eigen zeggen, het nuttige met het aangename combineren.Op deze informatieavonden staat er een thema binnen de volkshuisvesting centraal. Rondom dit thema worden extern deskundigen aangetrokken om een interactieve avond te verzorgen.

Ook heb je de gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen en samen te sparren over ontwikkelingen binnen de woningcorporatiebranche. Ons motto is: Investeer jij in ons? Dan investeren wij in jou!

Extra Talent Woningcorporaties laat talent bloeien!