Interim en detachering

Talent laten bloeien op de juiste plaats. Dit is waar Extra Talent Woningcorporaties voor staat.

Bij het plaatsen van onze talenten maakt Extra Talent Woningcorporaties gebruik van twee methodes.

  • Detachering
  • Interim Management

Detachering

Extra Talent Woningcorporaties werkt volgens een secure procedure. Op het moment dat uw aanvraag binnenkomt dan nemen wij direct contact met u op. Dit contact is noodzakelijk om uw aanvraag te doorgronden, met specifieke vragen halen we de kern van uw aanvraag boven water.

Wij kijken niet alleen naar de functie eisen waaraan de kandidaat moet voldoen maar ook naar het team waarin hij/zij komt te werken.

Vervolgens is het onze taak om een perfecte match te maken. Naar aanleiding van de eerdere inventarisatie doen wij u enkele profielen toekomen, die persoonlijk opgesteld zijn door onze gekwalificeerde consultants. U beslist of u één van onze kandidaten voor een kennismakingsgesprek wil ontmoeten.

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek bekijken we samen met u of het een perfecte match is. Op het moment dat we het hierover eens zijn dan bespreken we de concrete verwachtingen met betrekking tot functie-inhoud, de detacheerperiode en de prijs.

Detacheerperiode

Tijdens de detacheerperiode houden onze consultants nauw contact met zowel u als opdrachtgever als met de detachant. Dit uit zich in evaluatiegesprekken tussen consultant en detachant naar gelang opdrachtgever behoefte heeft om hierin te participeren in een driehoeksvorm.

Interim Management

Interim Management is een breed begrip.Veelal wordt interim management geassocieerd met crisismanagement. In de woningcorporatiebranche zien we de laatste tijd een verschuiving naar duurzame ontwikkeling en toekomstvisie. Een meer adviserende rol dus voor de interim manager.

Extra Talent Woningcorporaties biedt u een uitgebreid bestand aan ervaren en capabele interim managers op diverse vakgebieden.

Denk hierbij aan verandermanagement, implementatiemanagement en crisismanagement binnen alle facetten van de woningcorporatiebranche.