Kieran (Supply Chain Coördinator)

Kieran heeft ruim 6 jaar ervaring in een coördinerende rol. Momenteel werkt hij als Service Coördinator bij een technisch installatiebedrijf. Kieran heeft in deze functie, maar ook in zijn voorgaande functies, veel ervaring opgedaan op het gebied van het inkopen van onderdelen, opstellen van de serviceplanning, schakelen met monteurs en klanten en het verzorgen van een stukje werkvoorbereiding. Daarnaast heeft Kieran ervaring met het opzetten en inrichten van een nieuwe afdeling. Hij doet onderzoek en schrijft handleidingen over zijn vergaarde productkennis zodat dit ook duidelijk is voor collega’s. Momenteel is Kieran verder aan het kijken naar een nieuwe uitdaging omdat zijn huidige functie niet is zoals hem van tevoren is verteld. Kieran is op zoek naar een coördinerende functie, het liefst bij een wat kleiner bedrijf waar de processen al wat structuur hebben. 

Kieran is een georganiseerde jongeman. Dit blijkt wel uit het feit dat hij al zijn kennis vastlegt in handleidingen en andere documenten zodat hij dit later gemakkelijk terug kan vinden. Dit werkt handig voor hem zelf, maar zeker ook voor zijn collega’s. Daarnaast is Kieran communicatief sterk waardoor hij goed kan schakelen met klanten en monteurs. Hij werkt graag procesmatig en gestructureerd zodat hij goed orde in de chaos kan scheppen. 

Kieran is voor 40 uur per week beschikbaar met een opzegtermijn van 1 maand. Zijn salarisindicatie is € 3.900, - bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Operationeel inkopen van onderdelen;
  • Opstellen van de planning voor monteurs;
  • Samen met een collega verzorgen van werkvoorbereiding;
  • Contact onderhouden met klanten;
  • Analyseren van storingen;
  • Oplossen van storingen op afstand;
  • Schakelen met monteurs;
  • Verwerken van administratie.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

31

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Syntess, Navision, MS Office (Excel, Word, PowerPoint)