Frederik (Supply Chain Coördinator)

Frederik is een jongeman die recentelijk is afgestudeerd aan de TU Eindhoven, waar hij de MSc Operations Management and Logistics heeft afgerond. In de afrondende fase van zijn studie heeft hij zijn scriptie geschreven bij een Chemische fabriek. Zijn scriptie was gericht op het voorraadbeheer van grondstoffen. Na grondig onderzoek naar het voorraadbeheer heeft Frederik een gedetailleerde analyse uitgevoerd om de efficiëntie van de aanvoer van grondstoffen te verbeteren. Na zorgvuldige evaluatie van de huidige processen en transportmethoden, heeft Frederik een aanbeveling opgesteld om de aanvoer van grondstoffen die per boot werden vervoerd te optimaliseren. Concreet heeft hij voorgesteld om de hoeveelheid per zending te reduceren van 1000 naar 800 ton. Naast zijn academische prestaties heeft Frederik een actieve rol gespeeld als voorzitter van zijn studentenvereniging, waar hij verantwoordelijk was voor het onderhouden van contacten met oud-leden, het organiseren van diverse activiteiten en het beheren van de financiële portefeuille van de vereniging. Deze ervaring heeft zijn leiderschaps- en organisatorische vaardigheden verder versterkt.

Frederik is een sociale jongeman die graag op tactisch/strategisch niveau bezig is. Zijn uitstekende analytische vaardigheden, ontwikkeld tijdens zijn studie en onderzoek, stellen hem in staat om complexe vraagstukken op te lossen en innovatieve oplossingen te vinden. Overigens heeft Frederik een aangename communicatiestijl en is hij fijne gesprekspartner.

Frederik is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Bovendien is hij flexibel in zijn reisbereidheid, waarbij hij maximaal 45 minuten met het openbaar vervoer naar zijn werk wil reizen.

Werkzaamheden

  • Onderzoek gedaan naar de voorraadbeheer en met een aanbeveling gekomen om de aanvoer van grondstoffen die per boot werden vervoerd te reduceren van 1000 naar 800 ton.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

27

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft